Jeg har illustreret bunker af bøger for andre forfattere og lavet tegneserie-noveller til flere af mine egne bøger, fået udgivet en grafisk roman med 120 tegninger, samt en af antologierne fra Science Fiction Cirklens "under overfladen-udgivelser".
Derudover har jeg tegnet en to-siders historie til Ondskabens Flydende Vertikat samt lavet en bunke "for-sjov-projekter".
Prøver forgæves at tage mig sammen til at lave et helt album, men der bliver hele tiden ved med at komme andre projekter i vejen. Grrr, nå det lykkes nok en dag!
Illustration fra den grafiske roman "Når mørket kommer"

Tegneserier

Tegneserier og streger

-----------------------------------------------------------
Hector & Max
Jeg har tegnet hele 48 sider om en lille knægt der har en robotven og hvis nogen skulle anklage mig for at have læst for meget Steen & Stoffer, har de ganske ret.
 
TUSHMØRKE 1
 
Jeg lavede gyseren Camouflage til dette album fra Ondskabens Flydende Vatikan.
Klik her for at se tegneserien og læse anmeldelser
 

------------

TUSCHMØRKE 2
 
Tuschmørke 2 fra Ondskabens Flydende Vatikan hvor jeg har tegnet historien Lullaby Watchmen
-------------------------------

Fantasmagori 10

Ondskabens Flydende Vertikan var flinke nok til at lade min lille to-siders gyser få plads i deres album Fatasmogori.

-------------------------------------
Necropolis
Denne (zombie)roman består af 7 noveller hvoraf den ene er lavet som tegneserie.
-------------------------------------
Requiem - Fort Ferguson
I den nyreviderede og nyudgivede version af Requiem er der (udover opstrammet tekst og nye kapitler) også kommet en tegnet forhistorie med i bogen.
 
-------------------------------------
Når mørket kommer
Jeg har skrevet en lille gyser som var delvis tegneserie og det var ganske interessandt at sammenblande tegne og skrivemediet.
---------------------------
Loops
SFC's antologi Fremmede verdner skulle jeg lave en novelle til, men i stedet for at skrive en almindelig fremtidshistorie, valgte jeg at lave en 4 siders tegneserie som der ikke var nogen der forstod :)
--------------------------
Briks
Lige som Loops stammer denne lille tegneserie fra et projekt i Serbien hvor vi var 5 danske og 5 serbiske tegnere der hver skulle lave en eller flere små foto/tegnesirier som skulle ende op med et samlet album. Det gik dog af uforklarlige grunde i vasken men Loops blev dog som bekendt udgive men denne lille historie har jeg endnu til gode at se på tryk.
 
--------------------------